Визуална сигурност

Holokote

Патентованата технология на Magicard - HoloKote представлява защитен механизъм тип "воден знак" отпечатан върху защитното покритие на картата в процеса на нормална персонализация при използване на стандартни консумативи за печат. Процесът на персонализация HoloKote произвежда отпечатък върху защитния филм, който може лесно да бъде видян при накланяне на картата под ъгъл сорямо светлината. Всички Magicard термотрансферни принтери могат да полагат някой от четирите стандартни HoloKote дизайна чрез настройка от драйвера за печат.

Custom Holokote FLEX

Custom HoloKote FLEX е пълноразмерен високозащитен HoloKote воден знак. Custom HoloKote FLEX отпечатва вашето лого като воден знак във всякакъв размер и местоположение върху повърхността на картата. В сравненение с поръчковите холографски ламинати можем да отбележим следните предимства - изработват се за многократно по-малка първоначална такса; изработката се извършва за дни, а не месеци; можете да използвате вашия знак колкото пъти пожелаете и то без никаква допълнителна стойност.

Holopatch

Напълно уникални за Magicard, HoloPatch картите притежават високо отразяващо златно супер дифузно фолио. Когато се използва с опционалната Magicard HoloPatch карта, едно от HoloKote изображенията става ясно видимо при всякакво осветление благодарение на високоотразяващото златно фолио вградено в картата. Комбинацията HoloKote с HoloPatch придава на картата външен вид много напомнящ на холограма на банкова карта. По този начин марката за висуална сигурност става лесно видима и позволява на персонала отговорен за сигурността да провери лесно и от по-голямо разстояние автентичността на вашата карта или бадж.

CARD ENCODING OPTIONS...

Кодиране на магнитни ивици

Магнитния енкодер е достъпен като допълнителна опция за всички Magicard принтери. С възможност за персонализация на двата стандарта карти HiCo и LoCo той предлага гъвкаво кодиране на трите магнитни писти.

РАЗШИРЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА КОДИРАНЕ

Magicard принтерите поддържат широк набор от енкодери за кодиране на карти.

Магнитна ивица: Енкодер за HiCo/LoCo магнитна ивица персонализиращ и трите пътечки.
Контактен чип: Опционалната ISO 7816 смарт картова енкодинг станция може да бъде комбинирана с енкодер за магнитна ивица.
Безконтактен чип: Поддържат се различни типове енкодери: MiFAre, HID i-Class, Inside Technologies, Desfire.

ОПЦИИ ЗА PRIMA 4..

Холограмни покрития

Стандартните или поръчковите холографски ламинати са достъпни за модела Prima 4, и комбинират визуална и физическа защита за вашата карта. Стандартните холографски ламинати предлагат ценово атрактивно решение без първоначални такси и забавяния. За максимално ниво на сигурност препоръчваме ламинати, специално изработени за вас, комбиниращи елементи за визуална сигурност като холограми, микротекст и преливащи се цветове и изображения на покритието.

UV Printing

Специален пълноцветен консуматив с допълнителен панел за персонализация с ултравиолетово багрило (YMCK-UV) е достъпен за Prima 4 и позволява печат на невидими фотографии, лога, текстове или символи. UV мастилото е неоткриваемо за невъоръжено око, но е ясно видимо под източник на UV излъчване.